Lovestoriesbysara_gravidfotografering_Skåne_Hässleholm.JPG

Gravidfotografering i Skåne

utgår från Hässleholm

Först och främst! STORT Grattis till er graviditet.

Wow.

Vilken resa ni har framför er, den bästa resan någonsin. 

Tiden ni går igenom nu kan vara den mest spännande tiden i ens liv.  Små puffar från ett nytt liv, kullerbyttor i magen och en längtan som det känns som att den aldrig ska ta slut.

Vagnen är beställd, första bodyn inköpt som hänger fint i en garderob och första snuttefilten ligger i er säng för att dofta som er när den ges till bebisen.

 

Tiden ni går igenom nu kan vara den mest spännande tiden i ditt liv och du gör helt rätt i att föreviga denna tid och unna dig en upplevelse som du kommer att uppskatta i resten av ditt liv. För av egen erfarenhet, när 9 månader gått och man har bebisen i sin famn, så är man så glad och tacksam över att man förevigade magen - er första tid tillsammans. 

Lovestoriesbysara_gravidfotograf_hässleholm.jpg
Lovestoriesbysara_Gravidfotograf_Skåne_

Naturligt

Låt mig vara helt ärlig, stela poseringar är inte min grej. Jag älskar det naturliga,  och jag hjälper dig med små direktiv att få magiska bilder.

Lovestoriesbysara_Gravidfotograf_Skåne_

Avslappnat

En fotografering hos Lovestories By Sara är väldigt lättsam. Jag är väldigt noga med att du ska känna dig bekväm. Jag skrattar gärna och ofta, hoppar som ett barn i en godisaffär när ljuset är magiskt.

Chansen är stor att du kommer ha kramp i mungiporna när fotograferingen är slut. 

Lovestoriesbysara_gravidfotograf_hässleholm9.JPG

Magiskt

Jag lägger ner mycket tid på att hitta dem mest magiska platserna för att föreviga dig. 

Tillsammans med mina bohemiska klänningar så kan det inte sluta i  annat än magi, skulle nästan säga att det är lika magiskt som i Harry Potter. 

Lovestoriesbysara_Gravidfotograf_hässleholm_kristianstad_Helsingborg.jpg

Wow. Är det verkligen jag på bilderna? Du är en magiker!❤️

- Madelene

Lovestoriesbysara_gravidfotograf_skåne.j

Gravidfotograf i Skåne - Året runt

Lovestoriesbysara_familjefotografering_Ahnna,Felicia,Loui10.jpg
Lovestoriesbysara_gravidfotografSkåne15.jpg

Boka

Då jag snabbt blir fullbokad så rekommenderar jag att man hör av sig efter man har varit på första ultraljudet. 

Fotograferingen görs mellan vecka 25-35.

Lovestoriesbysara_Gravidfotografering_Hässleholm_Therese59.JPG

Tid & ljus

Fotograferingen sker c:a 1-2 h innan solen går ner. Då är ljuset perfekt och fotograferingarna avslutas i en magisk golden hour. 

Kläder

Jag lägger ner mycket tid för att hitta magiska klänningar. Du får tillgång till lyxiga desginer klänningar och vackra spetsklänningar. 

Och självklart är alla storlekar välkomna, finns att från XS-XXL.

Lovestoriesbysara_gravidfotografering_hässleholm.jpg

Hon fick mig att slappna av

"Jag gjorde en gravidfotografering med Sara, och hennes lugn och professionalism gjorde att jag kände mig bekväm framför kameran direkt.

Hon fick mig att slappna av, och uppmuntrade genom att visa bilder emellanåt. Hon fångade både min och min sambos personlighet i bilderna, och tog dessutom vara på den fantastiska naturen runt omkring oss.

Bilderna blev helt fantastiska!

Jag är så glad att jag valde Sara som min gravidfotograf."

-Evelina

Lovestoriesbysara_gravidfotograf_skåne.j
LovestoriesBySara_gravidfotograf_skåne.j

Mina egna gravidteter

2015 blev jag mamma för första gången. Min son kom till världen 8 veckor för tidigt och jag har inte mer än ett par bilder från den graviditeten som min mamma tog. 

2019 var jag gravid igen och det var så viktigt för mig att få bilder denna gången. Där och då tycker jag inte om att vara gravid, trivdes inte i min kropp, kände mig stor och kände mig inte vacker. Men jag visste hur viktiga bilderna kommer vara efteråt.  

 

Idag är jag så glad att jag följde mitt egna råd och fotograferade mig under min andra graviditet, trots att jag inte riktigt var bekväm. Mina graviditeter har varit annorlunda där båda slutat med havandeskapsförgiftningar, och får jag möjligheten att vara gravid en tredje gång kommer jag absolut att boka in en fotografering igen. 

Om du gå i samma funderingar som jag och inte känner dig bekväm framför kameran, snälla skicka ett mail till mig då. Många av mina kunder säger att dem var osäkra på att boka just pga detta, att man inte är bekväm framför kameran. Men när dem lämnar fotograferingen säger dem att det känns som dem går på moln. 

 

Det är en stor skillnad på att bli fotograferad av någon som är specialiserad på det hon gör, emot att fota sig själv i sin spegel. Tillsammans med magiska klänningar som du får låna av mig, så kommer vi skapa magi tillsammans. Med fokus på att du är stark och att du bär ert mirakel. 

 

Sara

Herregud!

Jag känner mig som Beyonce!

-Emma

Gravidfotograf_Skåne_LovestoriesBySara23

Jag vill boka, hur gör jag?

Vad kul! Jag ser framemot att få träffa dig och föreviga din graviditet.

För att boka mig så fyller du i formuläret längst ner på sidan, därefter kommer jag att kontakta dig inom 48 timmar.

Super-enklet och vi kommer ha en helt magisk stund under fotograferingen! 

Lovestoriesbysara_gravidfotograf_kristianstad.JPG

Lediga tider 

Oktober(BF Nov.-Dec) FULLBOKAD

November (BF Nov.-Dec.) 1 tider kvar.

December (BF Jan.-Feb.) 2 tider kvar.

 Januari (BF Feb.-Mars.) 2 tider kvar.

 Februari (BF Mars-April) 3 tider kvar.

 Om det är fullbokat den månad ni önskar maila mig för att se över eventuell lucka.

För att kunna ge dig en unik upplevelse, högsta service och bästa kvalitet, så tar jag endast emot ett begränsat antal fotograferingar varje månad. 

För mig är det inte bara att jag ska fotografera er, det är en upplevelse som är anpassad efter just dig och dina önskemål. 

Lovestoriesbysara_gravidfotograf_skåne.j

"Jag måste än en gång tacka för en fantastisk kväll! Jag längtar så efter att se bilderna, de bilderna du visade idag var ju redan så himla fina! Jag är helt salig efter det här ❤️"

- Johanna

LovestoriesBySara_Gravidfotograf_skåne_h

Frågor och Svar

Var sker fotograferingen?


Jag fotograferar främst i mitt närområde i Hässleholm, detta då jag är väldigt petig med mina platser och ljuset i mina bilder.
När behöver vi boka?


För att kunna garantera att jag kan hitta en tid till dig så rekommenderar jag att du bokar mig redan vid ditt ultraljud - ju tidigare desto bättre! Om du hör av dig efter så gör jag mitt bästa för att hitta en tid till dig, men då jag snabbt blir fullbokad så kan jag inte garantera tider.
När är det bäst att fotografera?


Jag rekommenderar att vi bokar in en tid mellan vecka 25-35, du har alltid fri ombokning om du skulle vilja att magen ska vara lite större eller om du vill tidigare lägga din fotografering.
Får partner och eventuella syskon vara med?


Självklart! Jag fotograferar gärna med partner och syskon. Tänk dock på att kanske ta med någon som kan vara med barnet när vi fotograferar par/enskilda bilder.
Hur lång tid tar fotograferingen


Mellan 1-2 timmar brukar fotograferingen ta.
Hur gör vi om det är dåligt väder?


Jag håller stenkoll på vädret inför vår fotografering, och skulle det vara en regndag eller att ljuset inte kommer vara bra den dagen, så bokar vi alltid om. Jag prioriterar alltid att hitta en ny tid så snart som möjligt isåfall!
Om jag inte känner mig bekväm framför kameran?


Vet du, det gör ingenting. Nästan alla nämner i början att dem inte är bekväma framför kameran och jag hjälper er därför både att slappna av och guidar er under fotograferingen för att få ett magiskt resultat. Under fotograferingen kommer vi att skratta, prata och jag visar med jämna mellanrum hur fantastiska bilderna är i kameran, för att du ska känna dig avslappand under vår fotografering.
Behöver jag ordna klänningar själv?


Nej, nej, nej! Jag har investerat i unika och galet vackra klänningar som du får låna av under fotograferingen. Här finns allt från bohemiska spets-drömmar till kimonons och enklare tyllkjolar. https://lovestoriesbysara.pixieset.com/klnningarattvljamellan/
Fotar du även under vintern?


Absolut! Alla årstider har sin charm och är vackra. Platserna jag fotograferar på är annorlunda på vintern, men kommer minst vara lika magiska som på sommaren.
Vid bokning


När du bokar din fotografering så betalar du 1500 kr, för att garantera din bokning, och den avgiften är inte återbetalningsbar.

Lovestoriesbysara_gravidfotograf_Hässleholm_Nellie14.JPG

Din investering

- Konsultation kring din fotografering.

- 60 minuters fotografering på magiska platser

- Lån av 2 magiska klänningar  

- Leverans via webgalleri, fritt att dela med familj och vänner

 
Pris: 1500 kr

Digitala bilder  och förstoringar köps sedan separat efter fotograferingen.
Bildpaket börjar från 3900kr (5 digitala filer)


Fotograferingsavgiften betalas i samband med bokning, och är ej återbetalningsbar. 

De flesta kunder investerar i genomsnitt 6
000-10 000 kr per fotografering.

Rabatt på bokningsavgiften ges om man bokar nyföddfotografering samtidigt. 

Skicka en förfrågan
Extra tillval
När vill ni bli fotograferad? (lättare att få tid på vardagar*)
Hur hittade ni mig?
Lovestoriesbysara_gravidfotografering_Sk