Kärleksbrev

 • Michelle - Gravidfotografering 2020 och nyföddfotografering 2021

  Har varit på både gravid- och nyföddfotografering hos Sara och känner mig alltid trygg hos henne. Var först lite nervös över att lämna min veckogamla bebis i någon annans händer, men Sara är verkligen så trygg att ha att göra med, och är en riktig baby whisperer! Så förutom att man får otroligt vackra bilder från en så speciell tid i ens liv, gör hon fotograferingen trygg och lättsam.

  Rekommenderar starkt!!

 • Madelene - Gravidfotografering 2019

  Det var med stor nervositet som jag körde mer med min stora mage till Hovdala för att göra en gravidfotografering med Sara. Med ett stort lugn och ett proffsigt sätt från Saras sida så blev jag bekväm nästan direkt☺️ Bild efter bild blev så himla fin och Sara har verkligen visat sig vara en fantastisk fotograf. Efter att ha velat lite fram och tillbaka så är jag väldigt glad att jag gjorde fotograferingen och jag rekommenderar Sara väldigt starkt till alla som vill ha en fantastisk, lugn och proffsig fotograf🌸

 • Isabelle - Gravidfotografering 2018 och barnfotografering 2019

  Blev fotograferad av Sara både under min andra graviditet & ett halvår senare för en syskonfotografering med båda barnen. Helt underbar tjej som tar fantastiska bilder. Helt okomplicerat & man känner sig så bekväm med Sara! 😍

 • Therese - Familjefotografering, 2021

  Sara en otroligt varm och härlig person som lyckas engagera barnen och även den mest skeptiske lille herren i vår familj. Och hon är oerhört hjälpsam- guldvärt med barn!

  Barnen tyckte det var så roligt och var med på noterna från början och pratar fortfarande om vår fotografering

  Att sedan få magiska bilder som ett resultat av en rolig stund är bara pricken över i:et!

  Dessa bilderna är minnen för livet och hela vår familj rekommenderar Sara- magiska bilder och en kul upplevelse med en jättetrevlig fotograf!

  Vi ser redan framemot nästa tillfälle

 • Melisa, Gravidfotografering 2018

  Måste först säga att du är jätteduktig på det du gör. Allt ifrån fotografering, omtanke, försiktighet och att få en att känna sig bekväm i din närvaro. Tack för en underbar upplevelse. <3

 • Emma, familjefotografering, 2020

  Sara är en fantastiskt fotograf som får mamma, pappa och dotter att känna sig naturliga och bekväma framför kameran. Med hennes enkla och mysiga sätt samtidigt fina öga för detaljer blir både bilderna och upplevelsen något man bär med sig långt efter.

  Hon lyckades, på ett varsamt sätt, få Ronja att visa sin gulliga personlighet och som snabbt fångades på bild. Sara vet verkligen vad hon sysslar med vilket syns tydligt i kemin och kontakten hon skapar med barnen.

 • Johanna, Gravidfotografering 2020

  Innan jag bokade in oss för graviditetsfotografering var jag fundersam över hur det skulle gå. Hur skulle jag, som kände mig så obekväm framför kameran, få fina bilder? Sara bemötte oss med värme från första stund, vilket gjorde att det mesta av min nervositet försvann när vi hälsade på varandra. Jag, som kände mig så obekväm före, har aldrig känt mig så bekväm framför kameran. Jag bubblade av glädje och lycka. Det här tack vare duktiga Sara! Nu i efterhand kan jag inte förstå hur jag kunde vara tveksam och nervös inför fotograferingen! Det är något av det roligaste jag gjort!

 • Jennie, Gravidfotografering 2020

  Att bli fotograferad utav Sara kändes naturligt. Jag var inte jätte bekväm framför kameran till en början, men med hennes sett att prata och visa kändes allting mer rätt.

  De klänningarna som Sara erbjuder är både stilrena och klassiska men hon erbjuder också en mer vågad outfit om så önskas, hon gör allt för de perfekta bilderna.

  Jag är evigt tacksam för att Sara ville fotografera mig och min bebis i magen, med de rätta ljuset och henne som fotograf skapade vi tillsammans magi.

 • Stephanie - Gravidfotografering 2016, 2018

  Dopfotografering - 2017 & 2018

  Nyföddfotografering 2018

  Smash the cake 2019 

  Barnfotografering 2020

  Sara är en fantastisk fotograf som hjälper dig igenom den obekväma situationen att vara i fokus. En lättsam och professionell fotografering där bilderna blev magiska tack vare ögonblicken hon lyckades fånga i ett fantastiskt ljus. Skulle rekommendera henne till alla som vill ha vackra bilder att föreviga sin gravidmage, familj eller annan höjdpunkt. Blir alltid lika nöjd med resultatet.

 • Malin & Rasmus, Bröllopsfotografering 2020

  Vet knappt var jag ska börja, Sara dök upp som den mest positiva överraskningen jag vart med om på länge! Jag har länge drömt om att få ta nya bröllopsbilder då jag under vårt bröllop för 3 år sedan Inte mådde så bra, vilket jag tycker syns för mycket på mig. Och jag säger bara wow!!

  Aldrig hade jag drömt om att det kunde bli så bra!

  Sara fick både stela, kamersskygga mig och min likasinnade man till att känna det som om vi knappt stod framför en kamera.

  Hela eftermiddagen var bara fantastiskt rolig och avslappnad som resulterat i så många bilder vi vill visa för så många att vi knappt vet var vi ska börja! Så tack Sara, för att du är du och för det du gör!

 • Nellie, familjefotografering, 2019

  Jag och min lilla familj blev fotograferade av Sara i somras och VILKET fantastiskt bemötande och energi trots att hon var höggravid. Hon fångade verkligen otroliga ögonblick, härlig karisma och så lekfull och fin mot vår dotter. Sara har verkligen allt och jag rekommenderar henne alla dagar i veckan. Vi kommer självklart boka fotograferingar flera gånger hos Sara💕

 • Evelina - Gravidfotografering 2019

  Jag gjorde en gravidfotografering med Sara, och hennes lugn och professionalism gjorde att jag kände mig bekväm framför kameran direkt. Hon fick mig att slappna av, och uppmuntrade genom att visa bilder emellanåt. Hon fångade både min och min sambos personlighet i bilderna, och tog dessutom vara på den fantastiska naturen runt omkring oss.

  Bilderna blev helt fantastiska!

  Jag är så glad att jag valde Sara som min gravidfotograf 📸

 • Anna - Familjefotografering 2020

  I våras blev min lilla familj förevigad hos Sara & WOW säger jag bara över vilka bilder vi tog! Hon fångade fantastiska ögonblick, lyckades fånga känslor på bild. Jag är oerhört glad över att jag hittade Sara, hon har en fantastisk personlighet och man känner sig enbart trygg med henne vid sin sida. Hon utstrålar ett lugn och är riktigt professionell bakom kameran. Jag har och kommer framöver rekommendera Sara alla dar i veckan, hon skapar verkligen MAGI! ❤️

 • Emma & Jakob - Familjefotografering 2020

  JAG ÄLSKAR DENNA BILDEN! Sara kom hem till oss och fotograferade bland annat vår morgonstund. Att ha foton på hela familjen betyder så mycket. Sara gjorde att vi kände oss lugna och hela fotograferingen var så mysig. 

 • Gullan, Barnfotografering 2018

  Första gången jag träffa Sara var en fotografering på Ribban. 
  Min dotter var lite seg den dagen och jag trodde aldrig vi skulle få in bra bilder. 
  Men när plåtningen var slut så blev jag och min vän väldigt överraskade. 
  Sara är en proffsig fotograf och kan få in den bästa bilden när som 📸
  Tack Sara för fina bild minnen för livet ❤️

 • Josephine och Thomas, Gravidfotografering 2018

  Jag och min fru var på gravidfotografering och wow säger vi! Sara hade ett otroligt engagemang och strävade efter perfektion för varje bild. Resultatet blev magiskt och vi kände oss mycket bekväma genom hela processen. Du är otroligt duktig och har världens härligaste personlighet. Tack för allt! Du är bäst 🙌🏼 

 • Emma & Adele, Barnfotograering 2018

  Smash the cake 2019

  Min dotter fick äran att fotograferades av Sara. Fantastiska bilder! Sara fick under fotograferingen en fin relation med Adelle som givetvis underlättade Adelles samarbetsvilja 💗. Rekommenderas starkt!

 • Annika, Familjefotografering 2018

  Sara fotograferade mig med mina barnbarn och som en liten bonus med min hund och gubbe. Tycker Sara är väldigt duktig och väntar ut så att bilderna kan bli bra. Behövs tålamod både att fotografera barn och hundar och jag tycker allt Sara har det. Mycket nöjd med bilderna. Så nöjd att jag var tvungen att köpa alla

 • Stephanie & Björn, Dopfotografering 2017

  Sara var oerhört professionell vid fotograferingen av vår dotters dop. Bilderna blev fantastiska och hon fångade små ögonblick som är ovärderliga. Vi fick även många fina familjebilder efteråt, där hon snabbt och lätt fick alla familjemedlemmar på rätt plats. Vi rekommenderar Sara starkt om man vill ha fina ögonblicksbilder på de finaste stunderna i livet

 • Magdalena & Henrik, bröllopsfotografering 2013

  Sara fotograferade vårt bröllop. Hon berättade att det var hennes första bröllopsfotografering, men vi kände oss aldrig nervösa. Sara visar ett professionellt uppträdande, kommer med många idéer och känns trygg att ha med att göra. Vi träffade Sara några veckor före bröllopet för att planera allt, vilket var positivt. Inför själva dagen hade Sara "rekat" platsen för vår fotografering och var därför väl förberedd och allt flöt på bra.

  Vi är nöjda med Sara och vi är även mycket nöjda med alla bilder. Vi fick ett stort urval av fina bilder som speglar vår stora dag

 • Petra & Anders, Bröllopsfotografering 2017

  Sara fotograferade vårt bröllop, både i kyrkan och efteråt & vi är supernöjda med bilderna som blev fantastiska. Hon är mycket duktig och professionell i sitt arbete. Hon lyssnar på kunden, är öppen för nya idéer och har öga för detaljer som fångar ögonblicket. Om ni letar efter en fotograf kan jag varmt rekommendera Sara. Ni kommer garanterat bli nöjda

 • Jasmin, Bröllopsfotografering 2018

  Helt otrolig fotograf med stort hjärta. Öppen för sina kunder och professionell i alla lägen!

 • Azra, Gravidfotografering 2017, 2018

  Barn-&familjefotografering 2018

  Gjort 2 gravidfotograferingar med underbara Sara ♥. Nu längtar vi efter bebis för att kunna fotas med henne också. SUPERNÖJDA!

 • Sofia, Gravidfotografering 2018

  Jag fick nöjet att bli fotograferad av Sara när jag väntade mitt andra barn. Hon är professionell och har många bra tips på ens utförande. Jag kan varmt rekommendera henne!

 • Cornelia & Rasmus, nyföddfotografering 2018

  För någon vecka sedan hade jag, Elise, & Rasmus en nyfödd & familjefotografering med duktiga Sara som driver Lovestories by Sara. Idag fick jag bilderna och dem är sååå ljuvliga. Hon har lyckats ta bilder som verkligen visar vem vår Elise är & fångat henne perfekt på bild. Jag kan verkligen rekommendera er att göra samma sak även om man inte känner sig på topp efter en förlossning/kejsarsnitt. Dem kommer vara guldvärda att ha & titta tillbaka på. Tack igen Sara för du tagit så fina bilder vi kommer njuta av resten av livet. ⭐️💕💗

 • Paula, gravidfotografering, 2020

  Veckan innan Livia kom till världen var jag och fotograferades hos Sara. Sara var så omhändertagande och bekväm under fotograferingen, vilket gjorde mig bekväm. Hon hade med sig värmedynor som hon satte på min kropp så jag slapp frysa när det var kallt. Riktigt skönt! Jag är så himla nöjd. Rekommenderar verkligen att boka en fotografering hos Sara. 

 • Lukas, Bröllopsfotografering 2018

  Jag och min nyblivna fru fick nöjet att ha Sara som fotograf under vårat bröllop. Tycker att hon har ett professionellt bemötande och är lyhörd på hur vi ville ha våra bilder samt att hon själv kom med bra idéer och tips.

  Hon är även tydlig med att berätta/förklara hur hon ville att vi skulle stå/göra då hon fick bestämma. Jag som vanligtvis inte trivs framför kameran kunde slappna av och bara fokusera på att ha roligt.

  Vi blev otroligt nöjda med bilderna då vi ser helt naturliga ut och inte alls stelt eller tillgjort som det lätt blir på bröllopsbilder. Ska tillägga att vi fotades både utomhus i minusgrader och inomhus.

  Som jag nämnde tidigare så ser varken vi eller situationen tillgjord eller stel ut, utan kärleken och vårar budskap syntes och stod tydligt i centrum. Jag rekommenderar andra att anlita Sara som fotograf alla dagar i veckan.

 • Sara & Alexander, Dopfotografering 2016

  Vi använde oss av Sara som fotograf till vår dotters dop i Petri kyrkan 17 september 2016. Sara var punktlig och tog sig tid att få koll på lokalen var det skulle bli bra foton. Hon fanns där och smög runt vilket man inte märkte, hon var aldrig i vägen på något sätt. Hon har lyckats på ett bra sätt fånga de viktiga stunderna under dopet samt få otroligt fint ljus i dem. Man har fått allt av dessa bilder och de är fantastiska att titta tillbaka på, samt kunna visa Moa när hon blir större. Vi är väldigt nöjda med Saras prestation och utförande

 • Sejla, Gravidfotografering 2018

  Sara fick mig att känna mig så vacker under min fotografering som gravid. Många fina bilder och skratt blev det❤️ Jag var ganska nervös inför fotograferingen men med Sara kände jag mig mycket trygg.

 • Johanna & Andreas, Bröllop & dop-fotografering 2017

  Vi var väldigt nervösa och spända över vår första fotografering med Sara bakom kameran, men hennes lättsamma personlighet gjorde att vi slappna av och kunde vara oss själva.

  Sara fantastiska bilder som vi kan ha som minne, hon märktes inte av i kyrkan utan höll sig i bakgrunden.

  Sara är påhittig och full med idéer, hon fångade vår kärlek på bild på olika vackra platser som hon hade valt ut. Hon får varje bild att se ut som en historia.

Specialiserad Gravid och Familjefotograf i Skåne med bohemiska inslag. Brinner för att dokumentera er historia med värme och kärlek.  

Lovestories By Sara innehar F-skatt sedel.

Utgår ifrån Hässleholm, med närheten till Malmö, Lund, Kristianstad, Helsingborg.

Reser gärna utanför Skåne också, kontakta mig för med info.     Telefonnr: 0733446453.   Lovestoriesbysara@gmail.com