Specialiserad Gravid och Barnfotograf i Skåne

med bohemiska inslag. 

Lovestories By Sara innehar F-skatt sedel

Om mamman bakom bilderna

Mamma till Noah född 2015 & Lovis född 2019.

Sambo med Peter sedan 2011.

Feminist sedan 1988. 

Stjärntecken: Våg

Cancersjuk 2013, Slog  cancern och blev friskförklarad 2018.

All time favorite love-song: Coldplay - Fix you

Tre ord som beskriver mig bra: Kreativ, bohemisk & familjekär.

Seeks magic everyday

Halli-hallå ( alla småbarnsföräldrar kommer förstå denna referensen)

Denna skåne-tösen heter Sara, en 31årig småbarnsmamma, indie-tjej med en stor kärlek för god choklad, alkoholfritt bubbel och asiatisk mat.

En kreativ och barnkär själ som är uppvuxen i en liten by utanför Hässleholm. Lika nära till hästhagen som till bästa kompisarna. Formad som person på ridskola & med min kreativa ådra så hade jag ofta en kamera över axeln när jag var i stallet och startade min foto-karriär som häst och konsertfotograf.

Jag bor kvar i Hässleholm, i en annan stadsdel, men fortfarande nära till hästhagarna och vännerna.  Jag är bohem/indie långt in i själen och har inställningen att allting går, vissa saker tar bara längre tid. 

Är sedan 2011 tillsammans och sambo med Peter, min stora kärlek och bästa vän i livet. Vi har gått igenom vått och torrt tillsammans. Redan innan vår 2års dag började livet att pröva vår kärlek. 

1 år efter han föddes så bestämde vi oss, vi ville ha syskon till han. En resa som blev 2,5 år lång, med undersökningar, en PCOS-diagnos, medicinering och letrozol-behandlingar så plussade jag äntligen i januari 2019.

Lilla humlan, som var arbetsnamnet när hon var i magen, föddes med ett planerat akutsnitt i början av september i vecka 36+5. Även denna gången pga preeklampsi.

Det är fantastiskt när man får barn, man upptäcker livet igen, på ett helt annat vis än hur man själv ser det. Barndomens magi upplever man på nytt via sitt barns ögon.  Som fotograf är det den känslan jag vill förmedla i mina bilder.  Det magiska barnet känner är det jag fångar upp. 

När jag inte jagar magiskt ljus bakom en busig barnfamilj eller en fantastisk gravid kvinna, älskar jag att äta god mat, umgås med min familj och vänner samt lyssna på akustik musik. 

I september 2013 fick jag diagnosen tjocktarmscancer, en stor tumör hade satt sig i min tarm och 3 veckor senare genomgick jag en stor operation som sedan uppföljdes av cellgifter.

Här efter ställde jag in mig på att jag inte skulle få några egna barn.

Men livet works in mysterius ways och 9 månader efter jag slutat med cellgifter så tog jag ett graviditetstest på impuls, ett test som visade ett plus. Jag, tjejen som precis haft cancer, skulle bli mamma i december. Men det blev inte riktigt så. Vår lilla stjärna, Noah föddes i oktober i vecka 31+4. pga havandeskapsförgiftning. Vi fick spendera 4 veckor på neonatalavdelningen innan vi äntligen fick åka hem med vår lilla skatt. 

OM ni är ute efter en fotograf

- som har lätt till skratt

- kan börja gråta när man känner fått den perfekta bilden

- som ÄLSKAR god choklad och gärna unnar sig en god vanilj-latte

- som letar efter magiska platser att föreviga er familj på

- Som lite smått förälskar mig i varje familj jag träffar<3

- och som kommer guida er igenom en underbar fotograferingsstund så ni känner er bekväma.

Då har ni hittat absolut rätt!

Följ Lovestories By Sara på Instagram

Följ mig på Youtube

Lär känna mig mer på Instagram

Följ Lovestories By Sara på Facebook