Familjefotografering i Hässleholm under hösten

Hösten är verkligen en av mina favoritårstider att fotografera familjebilder på. I slutet av oktober var denna fina familjen hos mig för att föreviga sin lille son. Mamman hade skrivit att hon ville ha en höstig känsla, och visst tusan fick vi det.

När vi har en familjefotografering i Hässleholm, så har jag massor av magiska platser att fota på. Jag ser också till att det är nära till parkering så att man inte behöver gå alldeles för långt ifrån sin bil.


Under fotograferingen så vill jag föreviga det som är ni. Både kärleken med hela familjen, men också detaljer som händer, gos och det är aldrig "Titta nu in i kameran och le". Under fotograferingens gång kommer vi att blanda bilder på er tillsammans, med mysiga bilder enskilt, busiga bilder som blandas med känsla och närhet.

Malin sa att hon var orolig över att lille Oskar inte skulle vara på humör, då han inte hade varit på humör under dagen, men efter att ha varit skeptisk en liten stund tyckte han att jag var en väldigt rolig prick.

För att få er familjefotografering att verkligen kännas och andas som er, så är jag alltid noga med att skicka iväg ett formulär innan fotograferingen. Detta skickas i god tid för att ni ska kunna berätta om er, men också för att ni ska kunna berätta vad ni vill ha för typ av bilder.


Jag har även en fullproppad guide som jag skickar till er när er bokningsavgift är betald, för att ni ska känna er trygga med att ni har allt som ni behöver veta.


Är du redo att boka din familjefotografering i Skåne?

Då är jag rätt fotograf att kontakta direkt!