Gravidfotografering i Skåne

Utgår från Hässleholm

Först och främst! STORT Grattis till er graviditet.

Wow.

Vilken resa ni har framför er, den bästa resan någonsin. 

Tiden ni går igenom nu kan vara den mest spännande tiden i ens liv.  Små puffar från ett nytt liv, kullerbyttor i magen och en längtan som det känns som att den aldrig ska ta slut.

Vagnen är beställd, första bodyn inköpt som hänger fint i en garderob och första snuttefilten ligger i er säng för att dofta som er när den ges till bebisen.

 

Tiden ni går igenom nu kan vara den mest spännande tiden i ditt liv och du gör helt rätt i att föreviga denna tid och unna dig en upplevelse som du kommer att uppskatta i resten av ditt liv. För av egen erfarenhet, när 9 månader gått och man har bebisen i sin famn, så är man så glad och tacksam över att man förevigade magen - er första tid tillsammans. 


Gravidfotografering i Hässleholm, Skåne

Låt oss nu skapa dina drömbilder

Naturligt

 

 

 

Jag ska vara helt ärlig med dig, jag älskar att få dig att känna dig powerfull. Och under er fotografering så kommer jag hjälpa dig att posera med non-posing-poser blandat med lite mer styrkegivande poser.


 

Avslappnat

En fotografering hos Lovestories By Sara är väldigt lättsam. Jag är väldigt noga med att du ska känna dig bekväm. Jag skrattar gärna och ofta, hoppar som ett barn i en godisaffär när ljuset är magiskt.

Chansen är stor att du kommer ha kramp i mungiporna när fotograferingen är slut. 


Magiskt


 

Jag lägger ner mycket tid på att hitta dem mest magiska platserna för att föreviga dig. 

Tillsammans med mina bohemiska klänningar så kan det inte sluta i annat än magi, skulle nästan säga att det är lika magiskt som i Harry Potter.


Gravidfotografering i Hässleholm, Skåne

"Wow, är det verkligen jag på bilderna? Du är en riktig magiker"

Madelene

"Wow, är det verkligen jag på bilderna? Du är en riktig magiker"

Madelene

Gravidfotografering - Året runt

Gravidfotografering i Hässleholm, Skåne

Vinter

December - Februari


För er som har BF mellan Februari - Maj


Vår

Mars - MajFör er som har BF mellan

Maj - Augusti

Sommar

Juni - Augusti

För dig som har BF 

Augusti - Oktober


Höst

September - November

För dig som har BF

Oktober - Januari


"Att fotograferas av Sara var en dröm."

Att fotograferas av Sara var en dröm. Hon fick mig att känna mig så trygg (till och med så trygg att kläderna åkte av 🙊och vi fick vackra, nakna och ärliga magbilder). Det var dessutom väldigt roligt att bli fotograferad och få umgås med Sara - vilken kvinna🥰-Emma OrrmoGravidfotografering i Hässleholm, Skåne

Boka

Då jag snabbt blir fullbokad så rekommenderar jag att man hör av sig efter man har varit på första ultraljudet. 

Fotograferingen görs mellan vecka 25-35.


Gravidfotografering i Hässleholm, Skåne

Tid & ljuset

Fotograferingen sker c:a 1-2 h innan solen går ner. Då är ljuset perfekt och fotograferingarna avslutas i en magisk golden hour. 

Kläder

Jag har en stor garderob med magiska klänningar man kan få låna. Vill man ha sina egna kläder går det såklart bra, vi hinner både låna av klänning och privata kläder under sessionen.


Kärleksbrev från tidigare kunder

Kärleksbrev från tidigare kunder

Merwa

"Anlitade Sara till min gravidfotografering.

Jag hade en avslappnad, harmonisk och trygg fotografering trots min kameraskräck. Jag kan inget annat än att ÄLSKA bilderna.

Rekommenderar Sara ALLA dagar i veckan. 5 / 5 stjärnor!"

01 / 06

Mina egna graviditeter

2015 blev jag mamma för första gången. Min son kom till världen 8 veckor för tidigt och jag har inte mer än ett par bilder från den graviditeten som min mamma tog. 


2019 var jag gravid igen och det var så viktigt för mig att få bilder denna gången. Där och då tycker jag inte om att vara gravid, trivdes inte i min kropp, kände mig stor och kände mig inte vacker. Men jag visste hur viktiga bilderna kommer vara efteråt. 

 

Idag är jag så glad att jag följde mitt egna råd och fotograferade mig under min andra graviditet, trots att jag inte riktigt var bekväm. Mina graviditeter har varit annorlunda där båda slutat med havandeskapsförgiftningar, och får jag möjligheten att vara gravid en tredje gång kommer jag absolut att boka in en fotografering igen. 


Om du gå i samma funderingar som jag och inte känner dig bekväm framför kameran, snälla skicka ett mail till mig då. Många av mina kunder säger att dem var osäkra på att boka just pga detta, att man inte är bekväm framför kameran. Men när dem lämnar fotograferingen säger dem att det känns som dem går på moln. 

 

Det är en stor skillnad på att bli fotograferad av någon som är specialiserad på det hon gör, emot att fota sig själv i sin spegel. Tillsammans med magiska klänningar som du får låna av mig, så kommer vi skapa magi tillsammans. Med fokus på att du är stark och att du bär ert mirakel.

My

Gravidfotografeirng

Men alltså wow vilka magiskt vackra bilder du har tagit på mig och kulan 🥹😍 Tusen tack snälla du! Och tack för att du fick allt att kännas så avslappnat och bekvämt. Tack tack tack 🥰❤️

Boka.

 

 

Då jag snabbt blir fullbokad så rekommenderar jag att man hör av sig efter man har varit på första ultraljudet. 


Fotograferingen görs mellan vecka 25-35.


Tid, plats & ljus

 

 

Fotograferingen sker c:a 1-2 h innan solen går ner. Då är ljuset perfekt och fotograferingarna avslutas i en magisk golden hour.

Plats bestämmer vi tillsammans.

Vill du fotas utanför Hässleholms kommun? Går att ordna emot ersättning

Klänningar

 

 

Jag lägger ner mycket tid för att hitta magiska klänningar. Du får tillgång till lyxiga designer klänningar och vackra spetsklänningar. 


Och självklart är alla storlekar välkomna, finns att från XS-XXL.


"Perfekt för dig som inte känner dig bekväm framför kameran. Trodde aldrig jag att jag skulle kunna se mig själv och känna WOW, det är faktiskt jag på den bilden"

Mindy Silwer

"Perfekt för dig som inte känner dig bekväm framför kameran. Trodde aldrig jag att jag skulle kunna se mig själv och känna WOW, det är faktiskt jag på den bilden"

Mindy Silwer

Jag vill boka! Hur gör jag?

Vad kul! Jag ser framemot att få träffa dig och föreviga din graviditet.

För att boka mig så fyller du i formuläret längst ner på sidan, därefter kommer jag att kontakta dig inom 48 timmar.

Super-enklet och vi kommer ha en helt magisk stund under fotograferingen! 


Lediga tider


 

 

September (BF Oktober - November) FULLBOKAD

Oktober (BF November - December) 1 tid kvar

November (BF December - Januari) 2 tider kvar

December (BF Januari - Februari) 3 tider kvar

Januari (BF Februari - Mars) 4 tider kvar


 Om det är fullbokat den månad ni önskar maila mig för att se över eventuell lucka.För att kunna ge dig en unik upplevelse, högsta service och bästa kvalitet, så tar jag endast emot ett begränsat antal fotograferingar varje månad. 

För mig är det inte bara att jag ska fotografera er, det är en upplevelse som är anpassad efter just dig och dina önskemål. 


Vanliga frågor

Var sker fotograferingen?

Jag fotograferar främst i mitt närområde i Hässleholm, detta då jag är väldigt petig med mina platser och ljuset i mina bilder.

När behöver jag boka?

För att kunna garantera att jag kan hitta en tid till dig så rekommenderar jag att du bokar mig redan vid ditt ultraljud - ju tidigare desto bättre!
Om du hör av dig efter så gör jag mitt bästa för att hitta en tid till dig, men då jag snabbt blir fullbokad så kan jag inte garantera tider.

När är det bäst att fotografera?

Jag rekommenderar att vi bokar in en tid mellan vecka 25-35, du har alltid fri ombokning om du skulle vilja att magen ska vara lite större eller om du vill tidigare lägga din fotografering

Behöver jag ordna klänningar själv?

Nej, nej, nej!
Jag har investerat i unika och galet vackra klänningar som du får låna av under fotograferingen. Här finns allt från bohemiska spets-drömmar till kimonons och enklare tyllkjolar.

https://lovestoriesbysara.pixieset.com/klnningarattvljamellan/

Får min partner och tidigare barn vara med?

Självklart! Jag fotograferar gärna med partner och syskon. Tänk dock på att kanske ta med någon som kan vara med barnet när vi fotograferar par/enskilda bilder.

Hur gör vi om det regnar?

Jag håller stenkoll på vädret inför vår fotografering, och skulle det vara en regndag eller att ljuset inte kommer vara bra den dagen, så bokar vi alltid om. Jag prioriterar alltid att hitta en ny tid så snart som möjligt isåfall!

Din investering


- Konsultation kring din fotografering.

- 60 minuters fotografering på magiska platser

- Lån av 2 magiska klänningar 

- Leverans via webgalleri, fritt att dela med familj och vänner


Pris:

Vardag: 1500 kr

Helg: 2000 krDigitala bilder och förstoringar köps sedan separat efter fotograferingen.

Bildpaket börjar från 3900kr (5 digitala filer)


Fotograferingsavgiften betalas i samband med bokning, och är ej återbetalningsbar. 


De flesta kunder investerar i genomsnitt 6000-10 000 kr per fotografering.


Rabatt på bokningsavgiften ges om man bokar nyföddfotografering samtidigt


Bokningsvillkor hittas här.