Till slutet av augusti


I slutet av augusti förra året mötte jag upp denna härliga familj för en magisk familjefotografering. Kvällen var varm och barnen fulla av liv och bus. Något som verkligen syns under hela familjefotograferingen.

Familjen hade precis utökats med en lillasyster som vilade i mammas famn under tiden som storasyskonen sprang runt i hagen med pappa. Lekarna varades med att pappa var flygplan, följa John och små filosofiska stunder som bara barn kan ha tillsammans.


Mellan varven kom storasyster fram till mamma och lillasyster, självklart för henne att hålla koll på mamma och lillasyster. Inför fotograferingen skickade jag som vanligt ut frågeformulär, där föräldrarna hade beskrivit att flickan gärna gjorde samma sak som sin bror, men att hon älskar bebisar. Och det märktes verkligen igenom hela fotograferingen.

Kärleken i familjen var som en explosion.

Fotograferingen var helt styrd efter barnen och deras humör. En stund in i fotograferingen så plockades picknick filten fram och energin fylldes på med hjälp av russin, lite dricka och såklart närhet.

När galleriet sedan levererades till familjen skrev mamman såhär till mig.

Fantastiska bilder!! Vi är så lyckliga och tacksamma ❤️

Och vet ni vad, det är jag med. Denna fotograferingen kommer jag alltid bära med mig.