I juni förra året kom en riktig stammis-familj till mig för sina traditionella familjebilder. Det är så fint att jag har fått följa denna familjen i flera år, och under olika årstider.

Jag hade dagarna innan sett nya platser som jag ville testa på, och föräldrarna sa direkt " Vi litar helt och hållet på ditt omdöme om plats, vi vet att det kommer bli magiskt ändå."


Så vi började med att åka till en hage lite utanför stan. Grästet växte högt och man kunde se lite blommor här och var. Barnen passade på att busa och gosa, både med varandra och med sina föräldrar. Dem passade på att dra av frön från växtligheten och använde som konfetti. Barns fantasi är det inte fel på.Andra platsen

Efter att vi varit på den första platsen en stund, så körde vi vidare till nästa som ligger bakom ett industi-område. Platserna kan kännas konstiga när man kör dig, men jag hade en vision och jag visste att det skulle bli fint med björkträden i bakgrunden och den lite kalare marken och lupiner som fanns här och var.