I söndags var jag nere i Malmö för att fotografera vackra Israa

Hon väntar sitt första barn, och när vi började planera hennes fotografering så märkte vi att den kommer falla perfekt till när körsbärsträden blommar i Malmö, så jag beslutade mig att köra ner. 

Jag hade med mig mitt ljusrosa tyll-sett som vi skulle fota med vid körsbärsträden, och Israa hade med sig en egen rosa klänning som hon också ville fotas med


Efter vi hade varit vid detta körsbärsträdet, så körde vi vidare ut till stranden där jag tidigare på dagen hade hittat en helt magisk plats att fota på. Och mycket riktigt, den platsen var verkligen HELT magisk. 

Här hade jag med mig en spetsklänning i beige, som passade perfekt att ha med vassen som bakgrund. 

Sedan avslutade vi med min tyll-dröm nere vid vattnet, och WOW! det blev så himla bra! Det är verkligen sådana här bilder man ska ha från sin graviditet, magiska och bilder som är en hyllning till det man bär på. Den finaste gåvan någonsin.