4 månadersfotografering


Josefin och Vinnie hos mig för en tid sedan för att göra en 4 månadersfotografering. Jag har fotat den familjen ett par gånger förut, både under graviditeter, familjebilder och smash the cake fotograferingar.

Denna gången gjorde vi en 4 månaders fotografering, där vi började med att fota några bilder på flokatifilten. Vinnie hade så fina kläder på sig så vi började med några bilder med dem kläderna och sedan tog vi av och tog några i med bloomern.

Amningsbilder i en bohemisk studio

Efter vi hade tagit lite enskilda bilder, så tog vi lite bilder med Josefin och Vinnie tillsammans. Jag älskar amningsbilder och moderskapsbilder, och det är perfekt om man vill ta bilder på det kallare halvåret att ta bilder inne i studion i den bohemiska hörnan.

Josefin fick låna en klänning av mig, samma klänning som hon hade på sin gravidfotografering, vilket är ett väldigt fint sätt att knyta ihop bilderna på.

Jag älskar verkligen bilderna i studion som är mer lifestyle inspirerade. Det ger en helt annan närhet och mysfaktor. & att föreviga ens bebis på både nära och på lite längre håll. Ren magi av moderskapet.