"Behöver jag köpa egna klänningar till min gravidfotografering?"


Något som varit viktigt för mig från början är att jag ska ha fina klänningar att erbjuda mina kunder. Inte bara för att det inte är ekonomiskt hållbart att man som gravid ska behöva köpa in dyra klänningar inför er fotografering som ni kanske bara kommer ha en gång, men det är inte heller hållbart för vår natur.

Så, när man bokar in sin gravidfotografering hos mig, så finns det en stor och lyxig garderob med klänningar, kjolar, koftor och toppar att låna. I detta inlägget kommer jag att visa klännigarna som är favoriter under vår och sommarfotograferingarna.

Set; skir kjol och topp

Absolut det populäraste settet i min garderob förra året. Ett set som man kan ha på så många sett. Men kjolen över magen och stängd, över magen men öppen, undermagen och med bara kjolen.

Den är också magiskt fin att ha i vatten.

Bohemisk klänning med cape

Detta är nog den finaste klänningen jag har i garderoben enligt mig. En klänning som är så enkel men som ändå har all that jazz!

Man kan ha den med eller utan body under, beroende på hur mycket hud man vill visa.

Grönt tvådelat set

Också en stor favorit på sommaren. Maffig klänning och topp i mjukt härligt tyg.

Precis som det andra settet så går det att ha på flera olika sett.

Med skynke

En annan favorit på sommaren är ett tunt skynke. Antingen i spets eller i ett tunt grönt tyg.

Naken

Ja, jag vet, det kanske känns obekvämt att ställa sig framför en kamera naken. Men resultatet, ja, det är helt magiskt! Inget slår den kvinnliga kroppen, det är det vackraste som finns.

Såklart alltid fotograferas på ett smakfullt sätt.

Är du redo att boka din gravidfotografering? Bra, boka via denna sidan 🤎