4 månadersfotografering

Om man missade att göra en nyföddfotografering, så tycker jag verkligen att man ska investera i en fotografering när barnet är runt 4-6 månader. När barnen har börjat ta sina fötter, stoppar fingrarna i munnen och leendet. Ja, du vet precis vilket leende jag menar. Det där leendet som gör att man glömmer alla sömnlösa nätter och känner, detta är värt allt i hela vida världen.


Lilla Måni var hos mig på sin nyföddfotografering, och att få följa barnen och se hur snabbt dem utvecklas och växer. Det är helt fantastiskt. Tänker att vi börjar med att titta tillbaka på hur det såg ut på hennes nyföddfotografering.


Redan 4 månader

Så ja, nu var hon tillbaka i min studio i Hässleholm igen, för en ny fotografering. Och alltså, hon är ju så go denna lilla damen. På min kamera har jag ett gosedjur, som hon skrattade gott åt under hela fotograferingen. Vi började med att ta några bilder på flokatin, både en en spetsbody och därefter tog vi några bilder på beanbagen för att knyta samman lite från hennes nyföddfotografering, och sist tog vi några liggande på mattan i den bohemiska hörnan med klossar som vi skrev hennes namn med.