Favorit-färgerna till nyföddfotograferingar

En sak som jag alltid väger in när jag planerar rekvisita är färgerna. Dem sätter en så tydlig ton i bilden och det är viktigt för mig att veta om ni har några speciella önskemål på färger när ni kommer till studion. Jag har många olika nyanser av färgerna, men har valt att hålla i väldigt dova färger eller nyanser för att det passar min bildstil bäst.

Här tänkte jag gå igenom dem populäraste färgvalen.


Favoriterna är helt klart dem mest naturnära färgerna. Beige, vitt och creme-färger i olika toner är alltid stora favoriter hos mina kunder.


Vitt rekvisita


Beige / brun rekvisita


Grå/beige/brun rekvisita


Grå rekvisita


Kunders favoritfärger - helt utan inbördes ordning


Conjaks färgat med Beige

Texturen och den ljusare färgen emot conjaksfärgen har varit en populär kundförfrågan.

Grönt

Grönt har varit en väldigt stor favorit hos mina kunder. Den passar väldigt bra till det mörka trägolvet och ger en fin känsla i bilden.

Lila / mauve

Helt klar en favorit till töser.

Blått

Fina toner av blått och grått, en favorit när det är pojkar som fotas. Självklart kan man fota både pojkar och flickor i lila / Mauve / blått, men hittills har det främst varit gossar som fotas i blått.

Rosa

Ja, olika mjuka toner av rosa hittas även som favorit hos kunder.

Vill du läsa mer om nyföddfotografering? Du kan läsa mer om det här!