Slutet av deras amningsresa

Sommaren 2022 fotograferade jag slutet av deras amningsresa. Och det var så fint. Fint att få vara med och föreviga en tid som varit så viktig för dem båda. Michelle har varit hos mig på gravid, nyfödd och amningsfotografering. Och det var verkligen som att cirklen slöts när vi bokade in denna fotograferingen.


Vi började med att åka ut till en av mina favoritplatser, en igenväxt skog med magiskt ljusinsläpp. Michelle lånade en kjol i spets tyg och Frank hade en romper från Newbie - båda dessa finns i lånegarderoben.

Vi körde sedan vidare till en skog som är full med mossa och höga tallar. En tätare skog, men även här med magiskt ljus på sina platser. För att förstärka ljuset så hade vi även med en rökbomb, för att skapa en dimma i skogen.

Frank hade fortfarande rompern från Newbie, men Michelle hade ni ett siden skynke som vi knöt som en kjol.

"Sara fotograferade mina amningsbilder på mig och min son när han var 1.5 år och amningen var påväg mot sitt slut. Hon gav mig inte bara bilder som kommer hålla minnet av vår amningsresa vid liv, hon gav mig också känslan av att vara stolt över vår amning, och allt vad det har inneburit för oss."

Michelle

Vill du boka in er egna moderskapsfotografering? Klicka här för att komma till bokningsidan.