Moderskapet är det vackraste som finns

I slutet av oktober var fina Kim och Frank hos mig för en moderskapsfotografering. Kim berättade deras fina historia, och ville gärna föreviga deras connection till varandra.

Efter att ha pratat en stund i studion och jag hade fått lära känna dem lite bättre, så körde vi till en av mina absoluta favoritplatser på hösten att fota på. Höstens alla färger på träden och dimman som hängde i luften. Det blev helt magiskt.


Vi började med att ta lite porträtt på dem tillsammans, Frank och Kim pratade om fåglarna i himlen, gav varandra eskimå-pussar och bara myste på den lilla plätten.

Amningsfotografering

Efter en stunds fotograferande så började Frank bli lite trött, och då passade vi på att ta lite fina amningsbilder tillsammans. Det är så himla fint att föreviga den tiden tillsammans, någon som jag så önskar att jag hade gjort med Lovis.

Närheten, värmen och bandet mellan mamman och barnet, magiskt vackert att ta vara på och föreviga för all framtid.

Efter att ha ätit lite så passade vi på att ta ett gäng bilder till fulla med bus, för att sedan avsluta med ett par amningsbilder till.

Tack Kim och Frank för att jag fick föreviga er och er amningsresa tillsammans 🤎

Är du nyfiken på att göra en amningsfotografering? Man kan göra det och kombinera tillsammans med en familjefotografering, eller om ni vill göra en specialiserad moderskapsfotografering. Skicka in en förfrågan här 🤎