Nyföddfotografering i Hässleholm, Skåne


I slutet av juni var lille Lykke och hennes familj på nyföddfotografering hos mig i Hässleholm. Föräldrarna hade valt att ta mitt populäraste paket där man bokar både gravid & nyföddfotografering, och nu var det äntligen dags för nyföddfotograferingen.


Föräldrarna är stammisar hos mig, och åker hela vägen från Laholm för att bli fotade hos mig.

Då gravidbilderna fotades vid körsbärsträd, så ville jag få in samma element även i nyföddfotograferingen för att binda ihop fotograferingarna. Ett stort plus när man bokar samma fotograf för både nyfödd och gravidbilderna, man får samma stil och bilderna kommer bli så fina tillsammans.

Här kommer några av mina favoriter ifrån denna fotograferingen. Jag tycker det är så fint att kombinera det stora med det lilla, lite bilder nära, men också där man ser hela bebisen. & hur gulligt är det inte när hon ler som hon gör på tredje bilden?

Och syskonbilderna 🥹, så fina. En annan favorit om föräldrarna inte känner sig bekväma efter förlossningen att vara med på bild, är att ta emot svart bakgrund med händerna runt bebisen. & kolla in lilla H's hand. Måste peta lite på lillasyster så hon inte glömmer att jag finns.

Just nu bokas nyföddfotografering för höst och vintern. Läs mer här,