Summering av vecka 35

Jag har alltid älskat att blogga, har gjort det sedan Lunarstom-tiden (yes, I'm that old 😂) men tappade det lite senate åren. Men efter att jag sett min kollega Maria börja med summeringar så tänkte jag att jag kan ju göra samma sak. Det blir ett sett för er att lära känna mig mer, men också ett sätt för mig att dokumentera min vardag igen. Så varje måndag tänker jag att jag summerar föregående vecka.

Den första summeringen börjar faktiskt på söndagen förra veckan. Då var det glöttadagen nere på Hovdala här i Hässleholm och jag & barnen, min bror & hans familj samt mina föräldrar åkte ner och lät barnen leka runt i ett par timmar. Bland annat var det en "hatt-runda" där man fick gå runt och leta efter hattar med bokstäver på, för att sedan lösa en rebus och tillslut få medaljer. Så kul för ungarna, trots lite kaos om vem som skulle få säga bokstaven den gången 🙈 Efter att ha legat med huvudvärk ett gäng dagar så var det skönt att komma ut en sväng.

Under måndagen och tisdagen så var jag inte 100, och var liggandes nästan hela dagen. På onsdagen kände jag mig piggare och då hade jag en nyföddfotografering med Ann & Adam och deras lilla Tyra. Ann & Adam var hos mig på deras gravidfotografering och nu fick jag träffa dem igen. Så mysigt!På torsdagen var det dags för en nyföddfotografering till, då var det Lindi, Ardan & lilla Lilla som var hos mig. Efter fotograferingen var det hem för att kolla på EM i hoppning, där Sverige tog GULD!

Under fredagen var det admin, mötes och redigering som stod på schemat. Jag hade möte med min kollega Åsa & Jag slutförde bilder från ett bröllop som jag hade i somras. Här nedan kommer ett urval av några bilder från deras fina dag i juli 🤎

I helgen har vi haft barnvakt, och igår var jag & Peter på bio och såg Oppenhiemer. Har ni inte sett den? Gör det! Den är 3 timmar lång, men jag tyckte inte att det kändes som en 3 timmar film. Efter filmen köpte vi en köttbit & potatis, körde hem och käkade.

Under söndagen så var det städdag, jag tittade på EM finalen i hoppning.