Olivia

Sara förevigade min första graviditet med heeelt magiska bilder, på platser som en annan aldrig ens hade tänkt skulle se bra ut på bild. Otrolig kunskap hon besitter vad gäller att fånga rätt känsla, plats, ljus och bild i helhet!

Min största rädsla var också att inte känna mig bekväm framför kameran i min ”nya” lite otympliga kropp såhär i v34-35, men det var inte en tanke jag ägnade mig en sekund åt väl på plats. Sara visste exakt vad hon skulle säga, göra och hur hon skulle vara för att guide:a mig till

Michelle

Har varit på både gravid- och nyföddfotografering hos Sara och känner mig alltid trygg hos henne. Var först lite nervös över att lämna min veckogamla bebis i någon annans händer, men Sara är verkligen så trygg att ha att göra med, och är en riktig baby whisperer! Så förutom att man får otroligt vackra bilder från en så speciell tid i ens liv, gör hon fotograferingen trygg och lättsam.

Rekommenderar starkt!!

Madelene

Det var med stor nervositet som jag körde mer med min stora mage till Hovdala för att göra en gravidfotografering med Sara. Med ett stort lugn och ett proffsigt sätt från Saras sida så blev jag bekväm nästan direkt☺️ Bild efter bild blev så himla fin och Sara har verkligen visat sig vara en fantastisk fotograf. Efter att ha velat lite fram och tillbaka så är jag väldigt glad att jag gjorde fotograferingen och jag rekommenderar Sara väldigt starkt till alla som vill ha en fantastisk, lugn och proffsig fotogr

Victoria

Sara är en varm och genuint glad person som jag och min familj klickade direkt med på fotograferingen. Hon kom väl förberedd med olika plagg och rekvisita och tog oss till en riktigt härlig plats där vi kunde föreviga ett ögonblick tillsammans som familj i solnedgången. Vi bokade t.o.m in nästa tillfälle under denna fotograferingen och ser mycket fram emot den. Tack Sara för ditt varma bemötande, inte bara på plats med efteråt också.

Sandra

Magisk, magisk, helt enkelt magisk. Det finns nog inget Sara inte kan & vi är SÅ glada att vi hittade hit! En naturlig och bekväm gravidfotografering, där även vår fyrbenta bebis fick vara med.
Vår tös nyföddfotografering var lugn och harmonisk. Vi kände oss så trygga med Sara och hennes hantering av vår alldeles nyfödda unge 🤎
Nästan hel vår dotters första år har Sara hittills fångat. Inget mindre än rena konstverk som stolt ska pryda våra väggar här hemma. Rekommenderas VARMT!

Ahnna & Felicia

Det är en ynnest att få möta någon som är så passionerad kring sitt yrke som Sara är. Förutom fantastiska locations för fotografering, så var hon väldigt proffsig i sitt bemötande mot oss. Den nervositet som fanns innan försvann så fort vi träffades, och vår treåring tyckte det var så roligt att vara med Sara att han fortfarande pratar om henne. Ett väldigt bra betyg!
Och bilderna, ja de blev helt enkelt magiska! Aldrig hade vi trott att sådan magi skulle skapas den sensommarkvällen..
🤎

Denita

Jag gjorde gravidfotografering hos Sara i början av denna hösten (2022). Upplevelse var större/bättre än mina förväntningar. Hos denna tjejen kommer du inte bara göra graviditetsfotografering, utan hon kommer göra så att ni känner er som i en fairytale oavsett vilken årstid är det. Sara kommer göra allt att ni känner er bekväma framför kameran och bli er bästa hype girl under fotografering. Ni kommer inte ångra om ni bokar med henne 😊

Felicia

Jag börjar med att säga WOW Sara fick mig att känna mig så bekväm.
Vi skrattade & hade det roligt under hela fotograferingen Sara, jag & min sambo.
Och vilka bilder det blev jag blir så lycklig av att titta på dom
Tack Sara, vi kommer att ses igen.

Kim

Sara är fantastisk! Hon har förevigat oss från graviditet till 6 månader med bebis och jag skulle inte välja någon annan för att ta hand om våra familjefotografier. Hon är så närvarande och inkännande, har ett fantastiskt öga för det hon gör och hon är en genuint fin person. Kan stolt säga att Sara blivit en vän och det skedde redan efter första fotograferingen. Boka hos Sara, hon kommer känna in er och era behov och skapa konst efter er!

Evelina

Varit på gravidfotografering hos Sara när jag väntat båda mina flickor och är så nöjd med allt från bokningen, kontakten, fotograferingen och sen slutresultatet såklart. Längtar tills hela familjen ska tillbaka om något år på familjefotografering. Finns ingen fotograf jag hellre gått till. Bara bäst på det hon gör helt enkelt!

Kikki

En helt fantastisk upplevelse att fotograferas av Sara! Kände mig så bekväm och fin, trots att jag inte alls är van vid att stå framför kameran. Både jag och sambon är jättenöjda!

Emilia

Min första tanke är bara WOW! Det är så fantastiska bilder på vår son som vi hade kämpa många år att få till och Sara lyckades verkligen fånga alla hans rätta sidor!


Det är en så avslappnad, lugn och mysig miljö och Opie hade så roligt. Sen är det ett stort pluss att Sara är så fantastisk och trevlig så kommer absolut återkomma till henne fler gånger!

Emmy

Har haft både gravidfotografering, nyföddfotografering och jul mini session hos Sara. Kan inte med ord beskriva hur nöjda vi är alla gånger med både bemötande, omhändertagande på plats och framförallt hur fina foton vi nu har att blicka tillbaka på. Ångrar inte en sekund att vi valde just Sara.

Josefine

Vilka fantastiska bilder vi fick av Sara, både gravidbilder och på hela familjen. Vi är så himla nöjda!
Jag är inte alls bekväm med att bli fotograferad men Sara fick det att kännas avslappnat och enkelt. Hon prickade verkligen in oss som familj både gällande miljö, känsla och de klänningar jag fick låna. Sara fick verkligen bilderna att kännas som ”oss”. Står ni i valet och kvalet om ni ska boka eller ej, gör det! Ni kommer inte att ångra er. Saras magiska bilder kommer vi ha glädje av hela livet ❤️

Therese R

Sara en otroligt varm och härlig person som lyckas engagera barnen och även den mest skeptiske lille herren i vår familj. Och hon är oerhört hjälpsam- guldvärt med barn!
Barnen tyckte det var så roligt och var med på noterna från början och pratar fortfarande om vår fotografering
Att sedan få magiska bilder som ett resultat av en rolig stund är bara pricken över i:et!
Dessa bilderna är minnen för livet och hela vår familj rekommenderar Sara- magiska bilder och en kul upplevelse med en jättetrevlig fotograf.

Sara

Att få stanna upp ett ögonblick i livet. Att fånga en stund av lycka. Fånga skönheten och det naturliga och se vad som verkligen behöver visas det kan Sara. Vi blev fotograferade av Sara för en familjefotografering där hon lyckades få tiden att flyga, underhålla barnen och få oss föräldrar att känna oss avslappnade. Hennes fotografier är rakt upp och ner magiska. Sara kan fånga detaljer som ingen ser och som skapar magi. För oss är det viktigt att kunna få stanna upp verkligheten ett slag och få skapa minne

Johanna

Hur skulle jag, som kände mig så obekväm framför kameran, få fina bilder? Sara bemötte oss med värme från första stund, vilket gjorde att det mesta av min nervositet försvann när vi hälsade på varandra. Jag, som kände mig så obekväm före, har aldrig känt mig så bekväm framför kameran. Jag bubblade av glädje och lycka. Det här tack vare duktiga Sara! Nu i efterhand kan jag inte förstå hur jag kunde vara tveksam och nervös inför fotograferingen! Det är något av det roligaste jag gjort!


Redo att boka din magiska fotografering?