Sara Creative Studio


För dig som vill ha företagsporträtt med känsla och som kan ta ditt företag till nästa nivå.


Hej!

Så härligt att du är intresserad av att ta ditt företag till nästa nivå, och nu är här för att se hur jag kan hjälpa dig!

Grunden i mitt företag är alltid känsla. Det spelar inte någon roll vilken känsla det är, men känslan behöver finnas där.

Mod, styrka, frihet, glädje - ord som jag driver mitt företag efter varje dag.


Och nu ska jag hjälpa dig med att ta ditt företag till nästa nivå visuellt.


Vad jag kan hjälpa er med?

Jag kan hjälpa er med personalporträtt, content, eventfotograferingar, verksamhetsbilder brandbilder, bilder till er personliga bildbank och mycket mer. Personliga bilder säljer bättre än stockbilder, jag hjälper er gärna att lösa er ena bildbank.

Utöver att fotografera, så är jag utbildad marknadskoordinator och kan hjälpa er planera, strukturera och skapa content.

Sagt om mig

T4 Confi.dent

Mycket nöjd med Sara som fotograf. Vi anlitade henne för ett stort event på vår klinik och är väldigt nöjda med resultatet. Rekommenderas starkt!

Personliga bilder säljer

För att nå ut i dagens brus behöver man visa vem man själv är.

Bilder i kvalitet ger ett bättre intryck än halvsuddiga mobilbilder.

Personliga bilder har även en särskild förmåga att skapa en starkare känslomässig koppling till betraktaren än vad stockbilder kan åstadkomma.


Gabriella Bragee, T4 Confi.Dent, Författare Sara Hultén, Bagasi, Webbas.se, Ballingslövs Brottarklubb, Tilmans catering, Emelie Walles AB,

Carina Björkqvist smycken ,Tomas Lydahl, Hillarps Loge, m.fl

Några av mina kunder

Sagt av tidigare kunder

Emma på Webbas studio

Kan varmt rekommendera Sara som fotograf. Anlitade henne för några år sedan för min graviditetsfotografering och tittar på bilderna än idag med glädje. Även anlitat henne för mina företagsbilder. Förutom grym fotograf så är Sara otroligt trevlig, varm och lättsam som person.Porträtt

Behöver du eller ditt företag nya porträtt.


Artist

Är du en artist eller jobbar på ett managerment som vill få bilder ifrån er konsert, behind the scenes eller hjälp med att skapa content om en kväll.

B

Bildbank och content

Istället för att köpa opersonliga stockbilder som inte visar dig och ditt företag, så hjälper jag er att bygga upp er unika bildbank. Beroende på paket kan jag även hjälpa er att optimera innehållet för sociala kanaler.


Sociala medier

Utöver att jag kan hjälpa dig med att plåta till er unika bildbank, så kan jag även hjälpa dig att planera, strukturera och producera för sociala medier.

Mitt jobb är att hjälpa er med bilder som kommer lämna ett intryck på era kunder.

Vad kan jag hjälpa dig med?

Skicka in en förfrågan för offert.

Har ni några funderingar eller vill boka in en era fotografering? Kontakta mig via formuläret här bredvid så svarar jag inom 48h.

Ser fram emot att hjälpa er!