Moderskapsfotograf i Skåne

Det finns en koppling mellan en mamma och hennes barn, som ingen kan förklara.

Moderskapet är pga det de finaste jag vet. En mammas kärlek till sitt barn, barnet som man burit under sitt hjärta i 9 månader, men kanske längtat efter i flera år. Dem har vuxit inom oss, och vi har delat vår kropp för kärleken.

Våra själar har kopplats ihop på ett sätt som ingen kan förstår, det är ett band som bara finns mellan en mamma och hennes barn. En längtan att vara nära dem, även om dem sover precis bredvid oss.

 

Närhet


Hud mot hud


Ni

"Jag minns hur hon själv fick tårar i ögonen när hon fotade oss, det är så mycket känsla hon lägger i sitt arbete."
"Sara fotograferade mina amningsbilder på mig och min son när han var 1.5 år och amningen var påväg mot sitt slut. Hon gav mig inte bara bilder som kommer hålla minnet av vår amningsresa vid liv, hon gav mig också känslan av att vara stolt över vår amning, och allt vad det har inneburit för oss. Jag minns hur hon själv fick tårar i ögonen när hon fotade oss, det är så mycket känsla hon lägger i sitt arbete som fotograf. Jag kommer alltid minnas med kärlek hur vi förevigade vår amning hos Sara, och rekommenderar alla som vill göra detsamma att göra det med henne!"


 

 

 

 

Michelle & Frank

Moderskapsbilder 2022

Minnena bleknar med tiden, men fotografierna är för evigt. Inte bara för oss, utan även kommande generationer. Dem blir värdefullare för varje år som går.

Hur går fotograferingen till?

Mina moderskapsfotograferingar är för att föreviga er som ni är, där och då. Inte för att dölja bristningarna som kanske kom under graviditeten, eller amma i smyg när kameran är nere.

Den är till för att stärka dig, lyfta och hylla dig i ditt moderskap. Dokumentera banden mellan dig och ditt barn. I sitt mest naturliga form. Du skapar liv. Du älskar villkorslöst. Du är ett mirakel. Och du förtjänar att fångas som den gudinna du är.


Avslappnat

En fotografering hos mig är alltid avslappnad och lugn. I er egen takt. Jag ställer aldrig några krav och stöttar er igenom fotograferingen.

Innerligt

Jag arbetar alltid med att föreviga er, där och då. Små maner, detaljer som jag som mamma vet kommer vara viktiga för en att se tillbaka på när barnen är äldre.

Jag lägger ner min själ och mitt hjärta i alla bilder.

Personligt

Under hela er upplevelse så är det mig ni har all kontakt med. Er fotografering planeras i tillsammans med mig, allt efter era önskemål om plats, bilder och mycket mer.

Jag känner mig inte bekväm framför kameran...

Jag vet hur det är. Jag tycker inte heller om att stå framför kameran och släppa kontrollen.

& vet du vad, alla känner samma sak.

Men det du kan känna dig trygg med är att jag kommer finns för dig hela tiden, under hela sessionen kommer jag att guida er för att ni ska få era absoluta drömbilder.

FAQ

Vad gör vi om mitt barn inte vill amma under fotograferingen?

Ibland händer det, och det är såklart okej. Vi kommer ändå fånga ert barn och er kärlek. Mitt tips är att inte amma eller mata precis innan fotograferingen.

Får vi som flaskmatar också fota?

Såklart! Moderskapet är inte baserat på om man ammar eller inte, utan relationen som du har med ditt barn.

Vad ska vi ha på oss?

Ni får såklart tillgång till min lånegarderob, men ni får även ha era egna kläder. Jag hjälper er gärna under ett planeringssamtal.

Vart ska vi fota någonstans?

Jag har mina guldkorn i Hässleholms kommun, och hjälper er gärna att bestämma en plats som är den bästa för era bilder och vilket resultat ni vill ha.

Blogginlägg om Moderskapsfotografering

.

När barnet föds, föds mamman med. Hon fanns inte innan. Kvinnan fanns aboslut, med mamman. Aldrig innan.

Din Investering

- Planering inför er fotografering.

- Styling med rekvisita inför fotograferingen

- Tid för en avslappnad och härlig fotografering (c:a 1,5h)

- Fri ombokning vid sjukdom.

- En mysig stund föreviga föralltid.


Pris:

Vardag: 1500 kr

Helg: 2000 krDigitala bilder och förstoringar köps sedan separat efter fotograferingen.

Bildpaket börjar från 3900kr (5 digitala filer)


De flesta kunder investerar i genomsnitt 6000-10 000 kr per fotografering.


Fotograferingsavgiften betalas i samband med bokning, och är ej återbetalningsbar. 

Rabatt ges om man bokar flera sessioner samtidigt.


Bokningsvillkor hittas här!