Gravidfotografering i Skåne under hösten

Sommaren är i full gång (i Skåne känns det dock som den nästan har regnat bort under juli 😅). Och jag märker på mailen att många börjar fundera på en gravidfotografering under hösten, så jag tänkte att jag gör ett inlägg om hur det går till.


Precis som under alla andra årstider möts vi upp i min studio i centrala Hässleholm. Beroende på om vi har en varm eller kallare höstdag, så börjar vi där med att kolla klänningarna som ni tidigare valt via den digitala garderoben samt sätter på dig värmekuddar som gör att du lättare kan slappna av under fotograferingen.


Du tar sedan på dig första klänningen och vi beger oss till fotograferingsplatsen.


Tiden vi ses under hösten kan variera, men precis som vanligt är det c:a 1,5 timme innan solen går ner, för att få det bästa ljuset. På hösten går solen även upp lite senare på morgonen, så då finns möjligheten även att fotas med soluppgång istället. Här nedan kan du se ett blandat kollage från morgon och kvällar.

Att fota vid soluppgång eller solnedgång gör att vi får det magiska mjuka ljuset som ni kan se på bilderna.

Precis som vanligt bestämmer du själv vilka klänningar som du vill ha. Under hösten rekommenderar jag verkligen klänningarna i kollaget. Riktiga favoriter och dem gör sig så fint emot naturen som hösten kommer med.