Nyföddfotografering i Hässleholm

Så himla mysigt. Denna lilla familjen var hos mig på sin nyföddfotografering i Mars. Familjen hade blivit fotograferade av min 3 gånger tidigare och jag tycker det är så himla mysigt att få träffa familjen sen även när den lille har kommit. Det är så ett så fint sätt att få knyta ihop fotograferingarna på och jag brukar tänka på vad mamman hade för klänningar under gravidfotograferingen för att sedan knyta ihop det med nyföddfotograferingen.


Denna lilla familjen består av mamma, pappa och storasyster. Ett önskemål som familjen hade var att dels få syskonbilder, men familjen ville även ha bild med föräldrarna på något vis.

Vi valde då att lägga bebisen på en svart bakgrund och sedan fick föräldrarna omfamna barnet med sina händer. Det blir så fint och storasyster passade även på att få in sin hand.


Recension från kund efter fotograferingen:


"Värme, glädje och trygghet är vad vi känner på väg hem från vår nyföddforografering hos Sara. Hon bemöter vår familj, som består av mamma, pappa, en sprallig storasyster och familjens nykläckta medlem, med ett lugn som i sin tur gör oss lugna och trygga. Detta är vår fjärde fotografering hos Sara. Jag låter det tala för sig självt. Sara ser ljus, detaljer och ögonblick som vi dödliga helt enkelt inte ser. När bilderna levereras några veckor senare har vi som vanligt svårt att bara välja några stycken. Hon har gjort det igen. Hon har lyckats fånga lillebrors personlighet på bild. Storasysters busiga hyss på lillebror. Ögonblick som vi nu får förevigat tack vare Saras öga för detalj."