Igår hade vi en helt magisk familjefotografering, jag & Regina med hennes familj. Det är nästan exakt ett år sedan vi gjort en gravidfotografering, och vi hade skrivit fram och tillbaka på instagram om när bästa tiden för familjefotograferingen hade varit. Och kom fram till att det är ju fint att göra det i samma septemberljus i år. 


Vi har därför på samma ställe i utkanten av Hässleholm, men platsen leverar sån magi att man kan tro att vi är utomlands istället 🥰


Regina fick låna klänningar utav mig. Jag tycker det är fint att kunna erbjuda mammor vackra och bohemiska klänningar att låna till fotograferingen. Här är 4 av dem som går att låna just nu, men det kommer komma in fler under hösten 🥰




Vi varvade familjebilderna med att ta amningsbilder när lille H var hungrig. Att föreviga sin amningsresa är så himla fint, och något som jag önskar att jag hade gjort när jag ammade Lovis. 

Påfågelstolen som man kan ta med som ett tillval valde vi att ta med, och det ger verkligen extra power i fotograferingen. 

Rönnbärsträdet hittade jag av en slump när jag fotade Noah och Lovis i fredags. Det är så vackert och älskar verkligen hur rönnbären lyser upp och ger dimension i bilden. 

Är du sugen på att boka en familjefotografering? Skicka in via formuläret så letar vi upp en tid för er 🤎